Rutschen mit Anton

Rutschen mit Anton

Rutschen mit Anton is hét nieuwe Après Ski fenomeen op het gebied van themafeesten. Dit gezelligheidsfeest zal onder leiding staan van niemand minder dan de enige echte Anton aus Tirol. Anton zal de avond op zich nemen en aan zijn hand zult u een spetterend feest hebben met een variatie aan activiteiten, waaronder een hilarische rutsch-act van Anton en een heuse dijenklets workshop.

Programma:

U wordt ontvangen door de gastheer van de avond, niemand minder dan Anton. Bij de ingang kunt u gaan genieten van kop heerlijke chocolademelk of een alcoholische versnapering in de vorm van een ouderwets glaasje glühwein. Tevens is er de mogelijk om een groepsfoto te maken om zo een extra leuk aandenken aan het feest te hebben.

Na het drankje kunt u het après ski café betreden en kan iedereen een plaatsje zoeken. Na wat borrels zal het winterse buffet openen en kunt u gaan genieten van een heerlijke maaltijd. Gedurende de gehele avond zal er roetsjeneen drive-in aanwezig zijn die voor de muziek zal zorgen, maar schroom niet om zelf met verzoekjes te komen. Wanneer het buffet ten einde komt zal Anton aanvangen met een heuse dijenklets workshop die de lachers aan zijn hand zal brengen en de zaal in vervoering zal brengen. Hierna heeft u zelf de mogelijk om van verscheidene activiteiten te gaan genieten zoals de Wii Wintergames, bierpulschuiven en spijkers slaan. Het einde van de avond zal in het teken staan van Anton’s hilarische eindactiviteit, Rutschen. U gaat Rutschen mit Anton om zo de avond af te sluiten.

 

 


Prijsindicatie: €45,-    Gebaseerd op ± 40 pers.    Geschatte duur: 2-4 uren
  • Prijsindicatie: €45,-
  • Gebaseerd op ± 40 personen
  • Geschatte duur: 2-4 uren

MEER Thema feesten