Magic Dinner

Dit magische spektakel geeft net dat extra beetje sfeer aan uw feestelijke avond. Onder het genot van een overheerlijk diner zal een magisch duo u versteld doen staan. Niets is onmogelijk voor dit ongelooflijke goochelduo. De combinatie van de hilarische openingsact, de verbijsterende mind-reading act en de spannende eindshow maken deze avond een onvergetelijk magisch spektakel!

Programma:

Op de locatie zal u ontvangen worden met een glaasje bubbels en kunt u plaats gaan nemen in de zaal. Na een inleidend woordje zal het diner starten en kunt u genieten van een lekker drankje.

Tussen de gangen door zal het goochelduo zijn kunsten vertonen die u allen versteld zal doen staan. Na het optreden kunt u weer verder gaan met dineren en het optreden bespreken met de anderen. Wanneer het diner is afgelopen kunt u nog een aantal drankjes doen waarna de avond ten einde loopt. De locatie is chic aangekleed wat een prachtig effect heeft op de sfeer die het feest uitademt. De sfeer, het goochelduo en het heerlijke diner maakt dit themafeest tot een waardige jaarafsluiter vol allure.

Inclusief:

Optioneel:

Geef een reactie