Strandspektakel met Salsa en Cocktail

Een onvergetelijke strandervaring in het oosten van het land? Hulsbeek Events heeft de mogelijkheid om voor uw groep een strandspektakel te organiseren met onder andere beachvolleybal, frisbee, strandkastelen bouwen, diverse teamopdrachten en eventueel uw eigen  strandtent voor uw groep met een heerlijk zomerbuffet, cocktail, drive-inn en salsa workshop.   Lekker met de voeten in het zand, genieten van een bijzondere actieve middag met uw collega’s, vrienden of familie.

Strandspektakel met Salsa en Cocktail! 

U wordt ontvangen met een drankje naar keuze. Vervolgens wordt u hartelijk welkom geheten door Hulsbeek Events en wordt het programma toegelicht. Er wordt gestreden in competitieverband met onderdelen als beachvolleybal, frisbee, strand kastelen bouwen, tjoekbal, Braziliaans voetbal, workshop salsa en diverse teamopdrachten. Alle onderdelen staan uiteraard onder onze deskundige begeleiding. Zij geven de uitleg en de standen worden door hen bij gehouden. Aan het einde van de middag wordt het beste team bekend gemaakt.   Uiteraard kan de dag in stijl worden afgesloten met een heerlijk zomerbuffet bij een restaurant op korte afstand van het Twentse strand of met een gezellige barbecue in uw eigen strandtent!

Uw eigen strandtent! 

Speciaal voor uw groep plaatsen wij een tent aan het strand waar u wordt ontvangen met een heerlijke cocktail. De strandtent wordt volledig ingericht met bar, buffet, aankleding, banken, statafels en gezellige zomerse muziek. U kunt hier tussen de activiteiten door heerlijk relaxen!   Deze tent kan tijdens de activiteiten dienen als relax en workshop ruimte. Dit wordt natuurlijk afgesloten met een goed verzorgd zomerbuffet. De strandtent wordt volledig ingericht met bar, buffet,aankleding, banken, muziek en statafels.

Arrangement A: ‘Strandspektakel met Salsa en Cocktail’ (Programmaduur: 2 uur)

Arrangement inclusief:

Optioneel (tegen meerprijs):

Geef een reactie