Strandspektakel

Strandspektakel

 

Een onvergetelijke strandervaring in het oosten van het land? Hulsbeek Events biedt de mogelijkheid om voor uw groep een strandspektakel te organiseren met verschillende activiteiten. U zult verschillende activiteiten doen zoals Braziliaans voetbal, beach volleybal, touwtrekken en vlotvaren. Aan het einde van de dag kun u genieten van de ondergaande zon, een volle buik en een heerlijke cocktail.

Programma:  

U wordt ontvangen met een drankje naar keuze. Vervolgens wordt u hartelijk welkom geheten door Hulsbeek Events en wordt het programma toegelicht. Er wordt gestreden in competitieverband met onderdelen als beachvolleybal, frisbee, strand kastelen bouwen, tjoekbal, Braziliaans voetbal, workshop salsa en diverse teamopdrachten. Alle onderdelen staan uiteraard onder onze deskundige begeleiding. Zij geven de uitleg en de standen worden door hen bij gehouden. Aan het einde van de middag wordt het beste team bekend gemaakt.       Uiteraard kan de dag in stijl worden afgesloten met een heerlijk zomerbuffet bij een restaurant op korte afstand van het Twentse strand of met een gezellige barbecue in uw eigen strandtent!    

Uw eigen strandtent:

Speciaal voor uw groep plaatsen wij een tent aan het strand waar u wordt ontvangen met een heerlijke cocktail. De strandtent wordt volledig Strandspektakel Hulsbeek Eventsingericht met bar, buffet, aankleding, banken, statafels en gezellige zomerse muziek. U kunt hier tussen de activiteiten door heerlijk relaxen!

Deze tent kan tijdens de activiteiten dienen als relax en workshop ruimte. Dit wordt natuurlijk afgesloten met een goed verzorgd zomers buffet. De strandtent wordt volledig ingericht met bar, buffet, aankleding, banken, muziek en statafels.


Prijsindicatie: €25,-    Gebaseerd op ± 25 pers.    Geschatte duur: 3 uren
...
  • Prijsindicatie: €25,-
  • Gebaseerd op ± 25 personen
  • Geschatte duur: 3 uren

MEER Beach Experience