Een unieke nederzetting

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, een familiedag, vergadering of gewoon een gezellig feest organiseren? Outdoor Challenge Park stelt haar faciliteiten beschikbaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Voor iedereen is onze nederzetting een bijzondere plek.

Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar en een dakterras.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Dagelijks zijn wij geopend voor een kop koffie of thee.