Er is natuurlijk geen betere manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Op één van de mooiste plekken van Overijssel is het al vele jaren een gezellige drukte op 1 januari. Recreatiepark het Hulsbeek in Twente is dan het podium waar honderden mensen samen het jaar beginnen met een frisse duik!

Met voorgaande edities met ruim 300 mensen die samen het nieuwe jaar fris begonnen zijn hopen we ook bij de editie van 2024 het jaar in een gezellige sfeer in te luiden. Na afloop van de duik is er natuurlijk gelegenheid voor een kop erwtensoep (gratis voor alle deelnemers) en warme dranken. Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

Let op, de duik vindt plaats op strand 1!
We adviseren om, waar mogelijk, met de fiets te komen. Wanneer je met de auto komt is er de mogelijkheid om te parkeren op P1.
(Betaald parkeren voor toeschouwers, deelnemers kunnen bij de aanmelding een uitrijkaart opvragen)

De opbrengst van dit jaar wordt wederom gedoneerd aan een goed doel.

Het kost € 7,50 om fris het nieuwe jaar te beginnen. 
Schrijf jij je op de dag van de Nieuwjaarsduik in, dan kost het € 10,00.
Alle deelnemers ontvangen bij aanmelding een Unox muts, een consumptiebon voor een kop erwtensoep, een bewijs van deelname en wanneer gewenst een uitrijkaart.

Extra informatie

12:0012:45Ontvangst op strand 1, ophalen duikmuts, nuttigen warme dranken 
13:0013:15Een frisse start van het jaar: De Duik!
13:1515:00Nieuwjaarsborrel, erwtensoep & warme dranken

Bij inschrijving voor de Nieuwjaarsduik word je via de mail op de hoogte gehouden van informatie rondom de Nieuwjaarsduik. Wanneer je dit niet (meer) wilt kan je dit altijd aangeven door hier een bericht over te sturen naar ons.

Online inschrijven kan tot 1-1-2024, 06.00 uur. Daarna kan inschrijven alleen nog bij de inschrijftafel tussen 12:00 uur en 12:45 uur.

Voorwaarden

Elke ingeschreven deelnemer verklaart aan de Nieuwjaarsduik mee te doen op eigen risico. Het bedrijf Hulsbeek Events is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of diefstal van eigendommen, letsel en/of blessures ten gevolge van de Nieuwjaarsduik. De deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van portretrecht in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden.

Kinderen tot 14 jaar dienen tezamen met een oudere begeleider te duiken.

Het is af te raden om mee te doen aan de Nieuwjaarsduik bij hartklachten, andere aandoeningen die mogelijk kunnen leiden tot (blijvende) schade aan het lichaam. Bij twijfel raden wij je aan vooraf een arts te consulteren.

Tips:
Ga met schoeisel het water in.
Neem droge kleren mee voor na de duik.
Doe niet mee aan de duik wanneer je niet in goede gezondheid verkeert!

Contactgegevens