TCC 100 jaar jubileum

Op 30 mei 2022 mocht het Twents Carmel College een bijzonder jubileum vieren. Namelijk haar 100 jarige bestaan! Een gigantische mijlpaal die uitgebreid aandacht kreeg. Ook de huidige leerlingen mochten natuurlijk niet worden vergeten. Op 3 juni 2022 werden de leerlingen van alle locaties getrakteerd op een heus festival op het Hulsbeek. Met bekende artiesten en prachtige weersomstandigheden was het een geslaagde dag!

Kosmo inspiratiedag

Dinsdag 23 september 2023 was het eindelijk zover: de KOSMO Inspiratiedag! Een dag waarop alle werknemers van kantoor en de locaties samenkwamen om diverse workshops bij te wonen. Samen gingen we op ontdekkingsreis op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Het was een dag vol verbinding, nieuwe inzichten en natuurlijk plezier met elkaar. Het was geweldig om dit alles te kunnen ervaren in de prachtige natuur.

Nieuwjaarsduik

Er is natuurlijk geen betere manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Samen met ruim 400 andere deelnemers het nieuwe jaar fris beginnen. En na afloop een kop erwtensoep en warme dranken. We hebben al meerdere succesvolle edities mogen organiseren. Doe jij dit jaar ook (weer) mee?