zakelijke events

Je wilt jouw klanten in het zonnetje zetten, de klant een dag laten voelen dat hij belangrijk voor jullie is. Een dag waarop niet de focus op verkoop ligt, maar op relatie en herinnering. In plaats van presentaties ga je samen met de klant genieten van alles wat onze geweldige locatie in het prachtige groene Twente te bieden heeft. Wij stellen op basis van jullie doelen en wensen een unieke klantendag samen en nemen jullie alle zorg uit handen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Zakelijke events, Hulsbeek events

Een personeelsuitje is de ultieme gelegenheid om de onderlinge band te verbeteren. Hulsbeek Events is expert in het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wij organiseren een uitje wat bij jullie corporate identity past en waar het personeel nog lang met plezier over napraat. Een dag vol actie en avontuur, of liever rustig en één met de natuur? Het kan allemaal op onze unieke locatie Het Hulsbeek. Leer elkaar kennen op een geheel nieuwe en andere wijze. Een uitje als beloning na hard werken, zorgt dat de motivatie groeit. Geniet samen met je personeel van een geweldig bedrijfsuitje.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Een 25 jarig jubileum of een jubileum van 40 jaar? Een mijlpaal die gevierd mag (nee moet) worden. Samen zetten we de piketpaaltjes voor het evenement uit, waarna wij met onze expertise invulling gaan geven aan deze speciale dag. Wij zorgen dat jij samen met je medewerkers en/of relaties optimaal geniet van een onvergetelijke jubileumdag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Zakelijke events, Hulsbeek events

Een personeelsfeest is niet alleen leuke manier om een feestje te vieren, maar het is ook een kans om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress van het werk. Door activiteiten buiten kantoor te organiseren, kunnen medewerkers elkaar op een andere manier leren kennen. Dit draagt bij aan het gevoel van saamhorigheid. Een personeelsfeest georganiseerd door de experts van Hulsbeek Events, is een geweldige manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet en prestatie. De positieve vibes van deze dag nemen ze mee terug naar kantoor.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Teambuilding is een proces waarbij een team wordt opgebouwd of versterkt. Door teambuildingsactiviteiten van Hulsbeek events, versterken teams hun banden, verbetert de onderlinge samenwerking en communicatie, vermindert de werkstress, verbetert de mentale gezondheid. Met een teambuilding van Hulsbeek events, treed je letterlijk en figuurlijk buiten gebaande paden. Wij werken graag met jou samen om het trainingsdoel te bepalen. Onze ervaren teambuildings experts stellen een programma op dat aansluit bij jullie specifieke doelen en behoeften. En het beste van alles is, wij regelen alles. Jij hoeft alleen te genieten  en wij zorgen voor een ontspannen ervaring voor jou en je team.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Hulsbeek events is gesitueerd op het 230 hectare grote natuurgebied Het Hulsbeek nabij Oldenzaal. Hierdoor hebben wij de perfecte combinatie van ontspanning en productiviteit. De unieke locatie in de natuur, geeft de deelnemers de gelegenheid zich volledig te concentreren op de trainingen, terwijl ze genieten van de prachtige omgeving. De trainingen van Hulsbeek Events, zijn gericht op teambuilding, communicatie en leiderschap. Onze ervaren trainers maken een op maat gemaakte training voor jouw bedrijf. We stellen vooraf samen met jou de doelen vast, die jij met je team wilt bereiken. Het programma is daardoor specifiek afgestemd op jullie behoeften. Wij nemen jou het proces van organiseren en uitvoeren uit handen, zodat je je volledig kunt concentreren op de inhoud. Een bedrijfstraining van Hulsbeek Events draagt bij aan de groei van uw bedrijf.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?